Lid worden

N.O.C. Waterland, Naco ontspannings club, personeelsvereniging van het rayon Waterland heet u hartelijk welkom als nieuw lid van de personeelsvereniging van EBS Waterland en wenst u een plezierige werkomgeving toe.

Naast het werk is er ook een moment nodig voor ontspanning en rust, daarom willen wij u er op wijzen dat er een personeelsvereniging in ons rayon actief is. Wij willen u dan ook vragen om onze vereniging te steunen door lid te worden. De kosten hiervan bedragen € 2,50 per maand.

Ook uitzendkrachten kunnen lid worden. Je betaalt dan €30,- per jaar via het op de site vermelde IBAN nummer.

De voordelen zijn sterk gereduceerde prijzen van de activiteiten. De activiteiten die binnen onze mogelijkheden liggen zijn van diverse omvang, van dagtochtjes ( voor kinderen en/of volwassenen), klaverjassen, excursies, fietstochten, kerstreis, kerstdrive, feestavonden.

Wij hopen dan ook dat uw interesse nu is gewekt en dat u het onderstaande formulier wilt invullen zodat wij u als nieuw lid mogen verwelkomen. Wij zorgen voor de afwikkeling van de inschrijving. De formulieren mogen in het NOC kastje onderaan de trap naar de kantine. Heeft u nog vragen dan kunt u terecht bij de bestuursleden.

Download hier het aanmeldingsformulier.